SoulCollage® voor vaktherapeuten


Een mooie en intensieve dag waarin je de bijzondere eenvoud en kracht van SoulCollage® gaat ontdekken en ervaren. En onderzoeken hoe je SoulCollage® kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

De ochtend staat volledig in het teken van doen en ervaren. Na een korte introductie gaan we SoulCollage® kaarten maken. Je ervaart het proces van het intuïtief vinden van de afbeeldingen voor je kaarten en, aan de hand van het SoulCollage® proces, wat een van je kaarten te vertellen heeft.

Na de lunch werken we aan de hand van een thema. Je gaat nogmaals ondervinden hoe verrassend SoulCollage® is en hoeveel inzicht het brengt.

We sluiten de dag af met het uitwisselen van ervaringen en ideeën voor toepassingen van Soulcollage® in ieders dagelijkse praktijk.

Tijd en locatie*)
Datum wordt gepland als er 4 belangstellenden zijn; stuur me even een mailtje als je interesse hebt: detaalvantekenen@ziggo.nl.

Potluck
Potluck is een mooie traditie bij SoulCollage®; iedereen maakt iets voor de lunch om samen te delen.

Kosten
€ 95,00 (ex BTW) Inclusief digitale reader, alle materialen, koffie/thee en lekkers.
Na afloop zijn sets van 20 kaarten en hoesjes te koop: € 12,50

Meer informatie over SoulCollage® 

*) deze training kan ook op locatie worden gegeven. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken: 06-52072675