SoulCollage® Serie


Vrijwel iedereen die SoulCollage® ontdekt is direct gegrepen door de kracht ervan. Omdat het heel bijzonder is om op deze manier met beeldtaal te werken, te ontdekken hoe je intuitïe wordt aangeraakt, hoe innerlijke delen een stem krijgen en je in verbinding komt met je innerlijke wijsheid.

Het maken van de kaarten is zo heerlijk om te doen, dat je al vrij snel een aardige stapel hebt. Maar hoe het nou precies zit met die verschillende groepen van SoulCollage® waar de kaarten in worden ondergebracht, dat blijft voor velen toch wat vaag.

In vijf verdiepende workshops ga je het ervaren en wordt het je allemaal duidelijk.     

1. Het Comité
In deze workshop gaan we dieper in op misschien wel de belangrijkste groep: Het Comité. Deze groep belichaamt de psychologische kant van de ziel en bestaat uit je innerlijke delen, die zich vooral hebben gevormd in je jeugd. Het is heel verhelderend om hier meer zicht op te krijgen.

2. De Gemeenschap
De relationele groep. Dit zijn de belangrijke mensen in je leven, zoals je ouders, vrienden, je mentoren, maar ook plaatsen met een bijzondere betekenis, (huis)dieren en voorouders.
Voor een groot deel ben je door hen geworden wie je nu bent.

3. De Metgezellen
De energetische groep. Je ontmoet een van de dieren die symbool staat voor de fysieke energieën in een van de zeven energiecentra in je lichaam. SoulCollage® heeft het chakrasysteem ‘geleend’ om je te kunnen verbinden met de instinctieve vitaliteit van dieren. De energie van de dieren gaat tot je spreken. Je ontdekt waarom het dier in dit chakra (dit ontwikkelingsniveau) is verschenen en welke speciale boodschappen het je brengt.

4. De Raadgevers
In de groep Raadgevers vinden we met name de archetypen; universele energieën die van alle tijden zijn en bijvoorbeeld ook in sprookjes, mythen en legenden optreden: De Held, De Goede Moeder, de Strijder, De Oude Wijze, enz.

Archetypen kunnen op bijzondere momenten in ons leven een sterke invloed hebben op onze persoonlijke aspecten (Comité leden).

5. Een Reading
In deze workshop doen we een lezing met al je kaarten. Je kaarten raadplegen kun je zien als het voorleggen van een belangrijke vraag aan een Raad van Wijzen. Een Raad die jou door en door kent en het beste met je voorheeft.
Deze reading is een dialoog die je aangaat met je innerlijke gidsen. Iedere kaart heb je zelf intuïtief gemaakt en heeft een betekenis die jij voor jezelf invoelt. Als jij je kaarten raadpleegt geeft jouw innerlijke bron van wijsheid je het antwoord.

Interesse?

Bel (06 52072675) of mail me even als je meer informatie wilt hebben.
Weet je al dat je mee wilt doen aan een (of meer) van de vijf workshops, stuur dan een mailtje waarin je aangeeft op welke dag(en) van de week je zou kunnen. Ik plan de workshop in, zodra minimaal drie belangstellenden zich hebben aangemeld voor een bepaalde dag. We kiezen dan samen de datum waarop de workshop gaat plaatsvinden.

Zodra de datum is vastgesteld, staat de workshop in de agenda. Er kunnen zich dan nog drie deelnemers aanmelden; bij zes is de workshop vol.

De prijs is € 65,- per workshop, inclusief alle materialen, dus de SoulCollage® kaarten, de afbeeldingen en de hoesjes, een reader, koffie en thee met wat lekkers.

Tijdens de workshops kun je voor € 20,- een set van 20 kartonnen plus hoesjes kopen om thuis kaarten te kunnen maken.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen.

 

Meer  informatie over SoulCollage®