Soul Coaching met SoulCollage®

Een praktisch en uitdagend programma waarmee je in 28 dagen jezelf op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau kunt reinigen, zodat er ruimte ontstaat om naar je ziel te luisteren. We starten bij volle maan en worden deze vier weken we op onze reis begeleid door de vier elementen.

 

Week 1. Lucht

Dag 1- 7
De eerste dagen wijden we aan mentale reiniging. Je gaat je leven onder de loep nemen en je omgeving opruimen. En je krijgt meer zicht op je innerlijke regels en overtuigingen.
Deze week staat het element lucht centraal. Dit staat voor mentale activiteit, analyseren, evalueren, en ook voor geestelijke vrijheid en communicatie.
In deze week word je je ook meer bewust van de lucht en zuurstof in en om je heen. Je krijgt fijne oefeningen om diep en volledig te ademen.

Week 2. Water

Dag 8 – 14
Deze 7 dagen wijden we aan emotionele reiniging.
Centraal staat het element water, dat emoties, gevoel, intuïtie en reiniging symboliseert. In deze week ga je heel sterk de reinigende kracht van water voelen en ervaren.

Week 3. Vuur 

Dag 15 – 21
Deze week staan onze spirituele aspecten centraal, gesymboliseerd door het element vuur. Vuur representeert vitaliteit, actie, beweging, transformatie en verandering. We richten onze aandacht op zonlicht en levenskracht.

Week 4.  Aarde

Dag 22 – 28
In deze laatste week zijn de oefeningen gericht op ons fysieke zelf en onze omgeving. Je gaat je lichaam bewuster voeden met al het goede dat moeder aarde voortbrengt. En je gaat zachte oefeningen doen om meer in je lijf te komen en te aarden. Het element aarde staat voor wijsheid, integratie en consolidatie.

Online meetings

We ontmoeten elkaar vijf keer keer online; vier keer om de volgende 7 dagen (het volgende element) op te starten en we ronden het programma af enkele dagen voor de volle maan van de volgende maand.

Iedere sessie maken we een SoulCollage® kaart naar aanleiding van het element en het thema van de komende week. We mediteren en doen verschillende oefeningen in kleine groepen.

Aansluitend aan de online sessies ontvang je een reader met de oefeningen en een affirmatie voor iedere dag van de komende week.

Dit programma is gebaseerd op het boek Soul Coaching van Denise Linn.
Er zijn twee manieren waarop je het programma kunt volgen. Je kunt kiezen voor de zogenoemde light-versie, wat betekent dat je dagelijks een kwartier tot een half uur uittrekt voor de oefeningen. Of ‘er helemaal voor gaan!’ en er zo’n 30 tot 60 minuten (of langer als je wilt) per dag mee bezig te zijn.

Wat heb je nodig

Uiteraard een computer, of laptop, of telefoon met internetverbinding, (ingebouwde) microfoon en camera.
Enkele dagen voor aanvang ontvang je de link naar de online workshop en 15 minuten voor aanvang kun je inloggen om je verbinding, camera en geluid te testen.

Verder heb je nodig: zoveel mogelijk tijdschriften met mooie afbeeldingen, een lijmstift, schaar en stevig karton (ongeveer 13 x 20 cm).

Je kunt ook bij mij een SoulCollage® pakket bestellen met een passe-partout, 20  kaarten en hoesjes, voor € 18,95 (incl verzendkosten).

We maken gebruik van het platform Zoom, dat je hier kunt downloaden.

Data en kosten

Najaar 2021

Voor dit programma betaal je € 195,-

Aanmelden en meer informatie: per mail