SoulCollage® Serie

Meer inzicht in jezelf, antwoorden op je vragen vanuit een ander perspectief en meer in contact met je intuïtie.

In vijf leerzame, maar vooral ook leuke workshops, maak je met intuïtief gekozen afbeeldingen collages op stevige kaarten. Daarna volgt het SoulCollage® Proces, waarin je kaarten als het ware tot je gaan spreken.

Bij SoulCollage® speelt beeldtaal de hoofdrol. Beelden gaan aan woorden voorbij en bieden alle ruimte aan associaties en herinneringen. De intuïtief gemaakte collagekaarten geven heel direct toegang tot je innerlijke wijsheid, zonder dat het ‘zweverig’ wordt.

Stap voor stap meer zicht op wat echt belangrijk voor je is, dat is wat je bereikt met deze SoulCollage® Serie.

Seena Frost (theoloog, psycholoog) is de grondlegster van SoulCollage®. Zij heeft hiermee een methode ontwikkeld waarin verschillende  stromingen uit de psychologie samenkomen, zoals het werken met innerlijke delen, voice dialogue, schaduw en archetypen. En elementen vanuit het meer spirituele domein, zoals krachtdieren en chakra’s.


Data en Prijs
Vrijdagochtend  9:30 – 12:30 uur | 20 maart, 3 en 17 april, 15 en 29 mei.
De prijs voor deze serie van vijf workshops is € 195,- inclusief alle materialen, een uitgebreide reader, koffie en thee met wat lekkers.
Een set van 20 kartonnen plus hoesjes om thuis kaarten te maken is te koop voor € 12,50.

1. Het Comité
Deze groep belichaamt de psychologische kant van de ziel en bestaat uit je innerlijke stemmen, je karaktertrekken en delen van je persoonlijkheid.

2. De Gemeenschap
De relationele groep: belangrijke mensen in je leven, mentoren, plaatsen met een bijzondere betekenis, (huis)dieren en voorouders.

3. De Metgezellen
De energetische groep. Je ontmoet een van de dieren die symbool staat voor de fysieke energieën in een van de zeven energiecentra in je lichaam. SoulCollage® heeft het chakrasysteem ‘geleend’ om je te kunnen verbinden met de instinctieve vitaliteit van dieren. De energie van de dieren gaat tot je spreken. Je ontdekt waarom het dier in dit chakra (dit ontwikkelingsniveau) is verschenen en welke speciale boodschappen het je brengt.

4. De Raadgevers
In de groep Raadgevers vinden we alle energieën, universele karakters van alle tijden, die onze persoonlijke aspecten inspireren. Deze groep bestaat uit archetypen; zoals de Held, de Oude Wijze Man, de Heks en de Goede Moeder.

5. Het centrum. De transpersoonlijke kaarten: Bron, Zielsessentie en Getuige
In deze workshop doen we ook een lezing met al je kaarten.