SoulCollage® Serie


Vrijwel iedereen die SoulCollage® ontdekt is direct gegrepen door de kracht ervan. Het is zo bijzonder om op deze manier met beeldtaal te werken en te ontdekken hoe je intuitïe wordt aangesproken, hoe innerlijke delen een stem krijgen en je steeds meer in verbinding komt met je innerlijke wijsheid.

Al vrij snel heb je aardig wat kaarten gemaakt, maar hoe het nou precies zit met die verschillende groepen van SoulCollage®, waar de kaarten in worden onder gebracht, dat blijft voor velen toch wat vaag. In vijf verdiepende workshops ga je het ervaren en wordt het je allemaal duidelijk.     

1. Introductie en Het Comité
Deze workshop is een introductieworkshop waarin de eerste groep van SoulCollage® wordt uitgelicht: Het Comité. Deze groep belichaamt de psychologische kant van de ziel en bestaat uit je innerlijke stemmen, je karaktertrekken en delen van je persoonlijkheid.

2. De Gemeenschap
De relationele groep: belangrijke mensen in je leven, mentoren, plaatsen met een bijzondere betekenis, (huis)dieren en voorouders.

3. De Metgezellen
De energetische groep. Je ontmoet een van de dieren die symbool staat voor de fysieke energieën in een van de zeven energiecentra in je lichaam. SoulCollage® heeft het chakrasysteem ‘geleend’ om je te kunnen verbinden met de instinctieve vitaliteit van dieren. De energie van de dieren gaat tot je spreken. Je ontdekt waarom het dier in dit chakra (dit ontwikkelingsniveau) is verschenen en welke speciale boodschappen het je brengt.

4. De Raadgevers
In de groep Raadgevers vinden we met name de archetypen; universele energieën die van alle tijden zijn en bijvoorbeeld ook in sprookjes, mythen en legenden optreden: De Held, De Goede Moeder, de Strijder, De Oude Wijze, enz.

Bepaalde archetypen kunnen van invloed zijn op onze persoonlijke aspecten (Comité leden).

5. Een Reading
In deze workshop doen we een lezing met al je kaarten. Je kaarten raadplegen kun je zien als een dialoog aangaan met je innerlijke gidsen. Het antwoord dat uit jouw binnenste komt kan verassend zijn en wijs. Iedere kaart heb je zelf intuïtief gemaakt en heeft een betekenis die jij voor jezelf invoelt. Als jij je kaarten raadpleegt geef je dan ook je eigen innerlijke antwoord.

Data en Prijs

1. Introductie en Het Comité: 24 februari en 26 mei
2. De Gemeenschap: 10 maart en 9 juni
3. De Metgezellen: 24 maart en 23 juni
4. De Raadgevers: 14 april
5. Een Reading: 28 april
Steeds op vrijdag, van 9:30 – 12:30 uur

Het is fijn om alle workshops op rij te volgen, maar je kunt je ook voor een of meer losse workshops aanmelden!
De prijs is € 65,- per workshop, inclusief alle materialen, dus de SoulCollage® kartonnen, de afbeeldingen en de hoesjes, een reader, koffie en thee met wat lekkers.

Tijdens de workshops kun je voor € 20,- een set van 20 kartonnen plus hoesjes kopen om thuis ook kaarten te kunnen maken.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen.

 

Meer  informatie over SoulCollage®