SoulCollage®


Innerlijk delenwerk, Voice dialogue, schaduwwerk van Jung. Maar ook intuïtie, innerlijke wijsheid, creativiteit. Het komt allemaal samen in de speelse methodiek van SoulCollage®. Collages op kaarten maken is gewoon fijn om te doen, en vervolgens ontdekken waarom je juist die afbeeldingen voor deze kaart hebt gekozen, dat is een wonderlijk en verrassend diepgaand proces.

De Workshop

Zonder een vooropgezet plan of idee bekijk je stapels met verschillende afbeeldingen en je haalt er die afbeeldingen uit die ‘aan je trekken’. Je zoekt niet, maar kijkt welke afbeeldingen je blik vangen; het is bijna alsof de afbeelding jou kiest.

Met deze afbeeldingen maak je collage op een kaart. Je knipt of scheurt de afbeeldingen uit, vindt er een nieuwe achtergrond voor en eventueel nog enkele plaatjes die de kaart compleet maken.

Het proces ‘Ik ben degene die….

De betekenis van de kaart die zo is ontstaan ontdek je door een proces waarmee je met je verbeelding en intuïtie de kaart een stem geeft. Het is een vorm van voice dialogue waarbij je niet óver de kaart praat, maar vanuit de afbeeldingen op de kaart. Je woorden zijn geïnspireerd door het proces dat eraan vooraf is gegaan; het aangetrokken zijn door juist deze afbeeldingen en het in stilte maken van de kaart.

Interesse?

Bel (06 52072675) of mail me even als je meer informatie wilt hebben.
Weet je al dat je mee wilt doen. Stuur dan een mailtje waarin je aangeeft op welke dag(en) van de week je zou kunnen. Ik plan de workshop in, zodra minimaal drie belangstellenden zich hebben aangemeld voor een bepaalde dag. We kiezen dan samen de datum waarop de workshop gaat plaatsvinden.

Zodra de datum is vastgesteld, staat de workshop in de agenda. Er kunnen zich dan nog drie deelnemers aanmelden; bij zes is de workshop vol.

De prijs is € 65,- inclusief alle materialen en koffie en thee met wat lekkers.

Verder lezen over SoulCollage® en de video van Seena Frost bekijken.

Informatie over de SoulCollage® Serie


“SoulCollage, het woord klinkt bijna too good to be true. Afbeeldingen die weergeven wat in jouw binnenste leeft. Yolande, vier jaar geleden volgde ik ook een SoulCollage sessie bij jou en bizar maar waar: alles uit de kaarten is werkelijkheid geworden. Ook vandaag was het weer zo mooi! Ongelofelijk. Jouw fijne begeleiding in dit proces maakte het compleet. Dank!”

Roos Lubbers