SoulCollage®


Iedereen die kennis maakt met SoulCollage® is verrast door de kracht en de eenvoud van deze methode.

Het maken van collages op de kaarten erg leuk om te doen. Door het combineren van afbeeldingen uit tijdschriften ontstaan nieuwe en unieke beelden, die gebruikt worden om meer zelfinzicht te krijgen en antwoorden op vragen.

Inspirerend, inzichtgevend, verhelderend

Met SoulCollage® kun je op een laagdrempelige manier helder krijgen wat je veelal onbewuste drijfveren, verlangens en kwaliteiten zijn. SoulCollage® sluit aan bij het inzicht dat ons gedrag grotendeels onbewust wordt aangestuurd.

Het meeste bijzondere van SoulCollage® is wel dat je zelf je antwoorden vindt aan de hand van het SoulCollage® proces. Hierbij kruip je als het ware in de kaart en gebruik je je fantasie en intuïtie om vanuit de afbeeldingen op de kaart te spreken en antwoord te geven op een aantal vragen.
De ervaring leert dat SoulCollage® je in contact brengt met je innerlijke wijsheid en kracht en dat is iedere keer weer heel bijzonder!

SoulCollage® is ruim 25 jaar geleden ontwikkeld door Seena Frost in de VS en wereldwijd enorm in opkomst. SoulCollage® is inspirerend en inzichtgevend, en een verrassend ontspannen methode om jezelf te ontwikkelen.

Introductieworkshop

De prijs voor een introductieworkshop  is € 39,50,- inclusief koffie en thee met wat lekkers.
Kijk in de agenda voor data.

De video geeft je in twee minuten een goede indruk van een introductieworkshop.

De SoulCollage® kaarten op deze website zijn slechts voorbeelden en uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Dank aan alle kunstenaars en fotografen die mij door hun beelden hebben geïnspireerd mezelf beter te leren kennen. 

SoulCollage facilitator

Meer over SoulCollage® is te vinden op www.soulcollage.nl en www.soulcollage.com