Yolande Rommers

Na mijn opleiding aan de Sportacademie in Tilburg en een korte carrière als gymnastiekdocent heb ik zo’n 20 jaar gewerkt in het bedrijfsleven en veel geleerd bij Randstad Uitzendbureau, Volvo Car, reclamebureau Prad en als account manager Goed Wonen bij Euretco.

Therapeut beeldend werken

De behoefte aan verdieping en inspiratie bracht me op het spoor van de Kleine Tiki, waar ik in de cursus Kunstzinnig Coachen enorm werd geraakt door wat in tekeningen zichtbaar was. Mijn eigen tekeningen brachten me nieuwe inzichten en ook in de tekeningen van medestudenten was te zien wat in woorden niet uit te drukken is.
Ik ben me gaan verdiepen in de vakliteratuur en koos vervolgens voor de opleiding tot Analytisch Tekentherapeut. Dat had een heel nieuwe loopbaan tot gevolg; ik ging werken in de GGZ Verslavingszorg.
Inmiddels gaf ik ook workshops voor een trainingsbureau en vanuit mijn eigen praktijk verschillende cursussen. Door jaarlijkse na- en bijscholingen, waaronder de Mastermodule vakverdiepende beeldende therapie, heb ik mij verder ontwikkeld tot beeldend therapeut.

Halverwege 2014 sloot de kliniek waar ik zo’n 15 jaar heb gewerkt en sindsdien richt ik mij vooral op mijn eigen praktijk, heb ik invalwerk gedaan als vaste oproepkracht op de PAAZ in Tilburg en één dag in de week ben ik te vinden in het modelatelier van Kunstacademie in Arendonk.

Typerend
Levendig en enthousiast | brede belangstelling | gezond verstand | helder | authentieke aandacht | inventief | een buitenmens | en ik weet, dat ik meer niet dan wel weet.

Verbinding
Lid van de beroepsvereniging voor tekentaaldeskundigen: Tekentaal
Opgenomen in het Register Analytische Tekentherapeuten.
Lid en facilitator SoulCollage® Nederland.

Contact
Yolande Rommers | 06 52 07 26 75 | info@detaalvantekenen.nl
St Ignatiusstraat 41 | 4817 KA Breda