SoulCollage® Serie

Meer inzicht in jezelf, antwoorden op je vragen vanuit een ander perspectief en meer in contact met je intuïtie.

In vijf leerzame, maar vooral ook leuke workshops, maak je met intuïtief gekozen afbeeldingen collages op stevige kaarten. Daarna volgt het SoulCollage® Proces, waarin je kaarten als het ware tot je gaan spreken.

Bij SoulCollage® speelt beeldtaal de hoofdrol. Beelden gaan aan woorden voorbij en bieden alle ruimte aan associaties en herinneringen. De intuïtief gemaakte collagekaarten geven heel direct toegang tot je innerlijke wijsheid, zonder dat het ‘zweverig’ wordt.

Stap voor stap meer zicht op wat echt belangrijk voor je is, dat is wat je bereikt met deze SoulCollage® Serie.

Seena Frost (theoloog, psycholoog) is de grondlegster van SoulCollage®. Zij heeft hiermee een methode ontwikkeld waarin verschillende  stromingen uit de psychologie samenkomen, zoals het werken met innerlijke delen, voice dialogue, schaduw en archetypen. En elementen vanuit het meer spirituele domein, zoals krachtdieren en chakra’s.

Wanneer
Zie Agenda

Prijs
De prijs voor deze serie van vijf workshops is € 195,- inclusief alle materialen, een uitgebreide reader, koffie en thee met wat lekkers. En 20 kartonnen plus hoesjes om thuis kaarten te maken.

Introductie SoulCollage®
Groep 1. Het Comité.

Deze groep belichaamt de psychologische kant van de ziel en bestaat uit je innerlijke stemmen, je karaktertrekken en delen van je persoonlijkheid.

Groep 2. De Gemeenschap.
De relationele groep, ofwel de gemeenschapskant van de ziel: belangrijke mensen in je leven, mentoren, plaatsen met een bijzondere betekenis, (huis)dieren en voorouders..

Groep 3. De Metgezellen.
De energetische groep. Je ontmoet een van je krachtdieren die symbool staat voor de fysieke energieën in een van de zeven energiecentra in je lichaam.

Groep 4. De Raadgevers.
De spirituele aard van de ziel. Deze groep bestaat uit archetypen; universele oerbeelden zoals de Held, de Oude Wijze Man, de Heks en de Goede Moeder.

Het centrum. De bronkaart en/of zielenvonk en/of getuige.
In deze workshop doen we ook een lezing met al je kaarten.