Schilderkunst

De mens boeit mij in alle facetten. Innerlijk en uiterlijk. In de workshops en trainingen die ik geef gaat het om ontdekken van oude patronen, persoonlijke drijfveren, talenten en mogelijkheden. Als schilder ben ik geboeid door hoe we gevoelens en emoties laten zien in ons gezicht, de manier van bewegen en de houding.

In mijn schilderijen probeer ik die emoties en gevoelens te vangen. Ik werk voornamelijk met olieverf en experimenteer graag met cold wax; een medium waarmee olieverf een bijzonder gelaagde structuur krijgt met een opvallend mat eindresultaat. Deze techniek ondersteunt het verhaal of het gevoel dat ik wil verbeelden.

Al vroeg heb ik mijn creatieve talenten omarmd. Aanvankelijk was het beeldhouwen van portretten mijn passie, later ben ik meer tweedimensionaal gaan werken, vooral snel schetsen naar levend model.

In 2014 koos ik voor de schilderkunst en besloot mijn basis te verstevigen met een opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Vanzelfsprekend lag ook hier het accent op model en portret. In 2019 heb ik het diploma behaald en sindsdien ben ik wekelijks te vinden in het modelatelier van de academie.

Bel voor meer informatie, of een portret in opdracht: 06 52072675.

 


 Portret in opdracht

Olieverf op Museo linnen 14 x 28

Olieverf op Museo linnen 14 x 28

Olieverf op Museo linnen 14 x 28

Eigen werk en atelieropdrachten

 


Agenda exposities